dilluns, 31 de desembre del 2012

Dema comença!!!

Finalment hem arribat a final d'any, d'aquest 2012 que no ha estat gens fàcil per ningú i demà comença el 2013, un any que esperem sigui millor, sobre tot per què per molts de nosaltres serà un any dedicat als ocells, un any que no serà gens normal, perquè sera "Un Gran Any", un "Big Year" com diuen els anglosaxons, on la prioritat serà pasar-ho be veient ocells, fins i tot tornant a veure aquells ocells que fa anys que sabem que estan allà, però fa anys que no els hem anat a fer una visita.

Demà serà el primer dia, i es posarà el comptador en marxa, alguns intentarem començar l'any amb un dia de birding, de "pajareo", potser s'Albufera? potser la serra de Tramuntana a veure els ocells muntanyers? després del xocolate i els xurros es veurà, el que si es probable es que es vegi qualque pinsà mè pel centre de l'illa...

Tot preparat per demà, guia de camp, guia de zones, quadern de camp, prismàtics...

De moment, com es pot veure a la foto,  ja tenim els estris preparats per demà, per començar amb bon peu el Gran Any, el 2013. Ja està preparada la guia de camp, un altre guia amb les zones on és més probable veure cada ocell a Mallorca, el quadern de camp (un Moleskine, com cal), els prismàtics i el llibre de n'Antonio Sandoval, sense el qual probablement aquesta il·lusionant aventura del Big Year a Mallorca no hagués començat.

Així idò, Bon Any 2013! i sobre tot un gran Big Year 2013!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada